Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΕΛΛΑ 2014

Η εκλογική διαδικασία στο Σελλά την περασμένη Κυριακή, κύλησε ομαλότατα με τους ψηφοφόρους να το διασκεδάζουν 
NTENTEΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΛΑ, ΚΑΘΩΣ
Ο ΣΥΝΔΥΑΜΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ
ΤΟΥ 48,19% ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
κατά κάποιο τρόπο,
καθώς ήταν μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις στο περιβάλλοντα χώρο του εκλογικού κέντρου( Το Δημοτικό σχολείο του χωριού το οποίο φιλοξενεί το ΚΕΠ και παλαιοτέρα την κοινότητα). Χαρακτηριστικό αυτής της εκλογικής αναμέτρησης ήταν  η έλλειψη  φανατισμού, καθώς ενθεν κακειθεν οι υποψήφιοι και ψηφοφόροι διακατέχονταν από σεβασμό και αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης διαδικασίας και επιδόθηκαν σε αστειάκια και ιστοριούλες που πάντα συζητάμε  όταν βρίσκουμε ευκαιρία  συνάντησης στο χωριό. Όπως είναι φυσικό άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις εκλογικών αναμετρήσεων  είναι αυτονόητο ότι  στρατηγικές και τακτικές δεν λείπουν με σκοπό την στήριξη του προεκλογικού αγώνα που κάνει ο κάθε υποψήφιος, αλλά κινήθηκαν θεμιτά, κόσμια και πολιτισμένα αν και υπήρξαν και μερικές ανεπαίσθητες εντάσεις!  
Ως γνωστόν,  το τελικό αποτέλεσμα για τον νικητήριο συνδυασμό θα το μάθουμε την επόμενη Κυριακή, καθώς η διαδικασία πήγε στο β’ γύρο, αφού δεν υπήρξε η απαραίτητη πλειοψηφία, παρότι ο συνδυασμός  ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ του κυρίου Κατσίβελα, συγκέντρωσε  ποσοστό  48,19%, έναντι 31,19% του συνδυασμού Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, του κυρίου Ανδρινόπουλου. Ωστόσο δεν πέρασε  το όριο του 50% που καθορίζει αυτοδυναμία από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί η τελική “μάχη”  που θα αναδείξει τον νικητή του ΔΗΜΟΥ Τριφυλίας για τις Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2014.
Εμείς να ευχηθούμε όποιος συνδυασμός την επομένη Κυριακή, αναδειχθεί  τελικός νικητής να φροντίσει όπως αρμόζει την περιοχή Σελλα και να δώσει συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία του χωριού με τομές και κινήσεις ανάλογες της τάσεως  και των νέων συσχετίσεων που διαμορφώνεται στο ευρύτερο περιβάλλον τόσο της  Τριφυλίας όσο και της  Μεσσηνίας.  
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ AΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 18 05 2014, ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...