Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕΛΛΑ...

ΣΕΛΛΑ 25 / 04 / 2014 8:25 MM- TOΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΣΕΛΟ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑΝΝΗ  
Ο γιορτασμός της φετινής  Πρωτομαγιάς γίνεται σε συνθήκες μιας παρατεταμένης κρίσης σε όλα τα επίπεδα της  ελληνικής κοινωνίας. Κάθε νέα μέρα φαντάζει να  είναι χειρότερη από την προηγούμενη για όλο και περισσότερο κόσμο,  καθώς δεν υπάρχει όραμα και προοπτική.
Ωστόσο, υπάρχει  η διαχρονική μέθοδος στην  διαχείριση φοβου, έτσι ώστε το σύστημα να μην διαταραχθεί. Υλοποιούνται και αναπαράγονται έντεχνα η διαχείριση φόβου και ο αποπροσανατολισμός,  βασισμένο  στην αντιληπτική ικανότητα των ανθρώπων ( ισχυρά πρότυπα κατανόησης-ακαμψία) , με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται συνεχώς ο  κοινωνικός αυτοματισμός και να επικρατεί κοινός η ρήση  ( διαίρει και βασίλευε ).
Αποτέλεσμα είναι να διαμορφώνεται  όλο και περισσότερο μια  αυξανόμενη αντιδραστικοποίηση και φασιστικοποίηση της δημόσιας πολιτικής ζωής. Μια αντίστροφη πορεία είναι αναγκαία.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣ..
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...