Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΡΕΤΤΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΜΕ ΠΙΣΤΗ  ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ
...ΜΑΖΙ   ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ , ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
....ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
......ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ
......ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
.....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ!

Η Δήμητρα έχει πτυχίο από το ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, και δραστηριοποιείται επιτυχημένα στο χώρο της εκπαίδευσης πολλά χρόνια στην Κυπαρισσία. Εκ μητρός καταγωγή από το Σελλά και εκ πατρός καταγωγή από  Ροδιά, είναι μια νέα, άξια επαγγελματίας  αλλά και επιστήμων που ο τόπος χρειάζεται για να συμβάλει στην αλλαγή σελίδας που θα οδηγήσει ένα βήμα παραπέρα την τοπική κοινωνία στο σύνθετο και δύσκολο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί. 

Δώστε Δύναμη και Φτερά με την ενεργή στήριξη και Ψήφος Σας  και θα βγείτε Ασπροπρόσωποι για την επιλογή σας

1 σχόλιο:

  1. Στηρίζουμε νέους και άφθαρτους υποψήφιους. Η επιθυμία τους για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο σε συνδυασμό με την μόρφωση την κοινωνικοτητα αλλά και την παιδεία που διαθέτουν, αποτελούν τα εχέγγυα για ένα καλύτερο αύριο στην κοινωνία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...