Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ , ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ο Paulo Coelho  αναφέρει: «O άνθρωπος βελτιώνεται καθώς
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ
ακολουθεί το δρόμο του. Αν περιμένει να βελτιωθεί προτού πάρει μια  απόφαση, δεν θα προχωρήσει ποτέ». Ο Θανάσης Ζουρτσάνος από την Κυπαρισσία, μέλος του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού, συμμετείχε δυναμικά στην πρόσφατη διάνοιξη του νέου μονοπατιού στον Αρκαδικό Ποταμό, στην περιοχή του Σελλά. Η αναφορά στον Paulo Coelho  σε σχέση με το  τον αγαπητό Θανάση γίνεται γιατί ανακάλυψα έναν άνθρωπο βαθιά φιλοσοφημένο, στοχαστή και πολυταξιδεμένο σε μακρινά μέρη όπως το Νεπάλ κα.,  αναζητώντας  περιπέτεια αλλά και extreme  εμπειρίες. Ωστόσο, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η εμπειρία που νιώθει σε αυτό το ταξίδι ανάπτυξης του Αρκαδικού Ποταμού, είναι μοναδική , εξαιρετική και μη συγκρίσιμη με αυτά που έχει ζήσει.  Με οδηγούς σκέψεις από ψήγματα φιλοσοφίας  Ηράκλειτου και  Πυθαγόρα σε τέρψη φιλοσοφίας στο μονοπάτι του  Νερόμυλου, με τις αισθήσεις στο maximum και την υπερβατική προσέγγιση του νοήματος που δίνει η εν λόγω συμμετοχή  να κορυφώνονται στην ζούγκλα του    Αρκαδικού Ποταμού!!!
 
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο LiveStream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...