Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

OI ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ [ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΡΜΟΥ ] ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Ανδρινοπούλου- Βρεττού,  κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, κατάφερε να επιτύχει μια εξαιρετική κατάταξη με τον νικητήριο συνδυασμό των δημοτικών εκλογών Τριφυλία Ξεκινάμε, του κυρίου Κατσίβελα. H διαφορά ψήφων ήταν εξαιρετικά μικρή από αρκετούς εκλεγμένους υποψηφίους του συνδυασμού.  Αξίζει να επισημάνουμε ότι η κυρία Ανδρινοπούλου, κατέβηκε σε εκλογική αναμέτρηση για πρώτη φορά  και  πράγματι ήταν εντυπωσιακό  το γεγονός ότι  ο κόσμος την τίμησε,   αγκάλιασε και εμπιστεύτηκε με την ψήφο του.  Είναι πλέον γεγονός ότι  ο ψηφοφόρος λαμβάνει σοβαρά υπόψη την παράμετρο του νέου, άφθαρτου, μορφωμένου και επαγγελματικά καταξιωμένου συμπολίτη, για να δώσει ψηφο. Είναι μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που σκεφτόμαστε και δίνει ελπίδα ότι σταδιακά θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα στην τοπική κοινωνία.

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη όλων των υποψηφίων σε όλους τους συνδυασμούς που κατέβηκαν στις εκλογές, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.gargalianoionline.gr/?p=4776539

Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014
B' Κυριακή
κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...