Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! (ΜΕΡΟΣ Γ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΛΛΑ
O Τέως Πρόεδρος του Σελλά Ιωάννης Βασιλόπουλος, στο τρίτο μέρος της συζήτησης που πραγματοποιήσαμε τον περασμένο Απρίλιο, έδωσε μια εικόνα σχετικά με την δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό, καθώς εστίασε στην υφιστάμενη δραστηριότητα ανάπλασης  στο κεντρικό γεφύρι του χωριού, αλλά και πως αντιλαμβάνεται την γενικότερη παρέμβαση και λειτουργία του εν λόγω Συλλόγου. Χαρακτηριστικά αναφέρει στο παρακάτω βίντεο " ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...! ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ...! ".   Επιπλέον, μας ενημέρωσε για αρκετά ακόμα θέματα που αφορούν την δραστηριότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια στο χωριό, καθώς ως   Σύμβουλος Τ.Α. τα επιμελήθηκε.  Κλείνοντας αυτό τον κύκλο συζήτησής με τον κύριο Βασιλόπουλο, και  εκ του γεγονότος ότι υπήρξε τα τελευταία είκοσι  χρόνια ένας συμπατριώτης που βρέθηκε στην αιχμή των πολιτικών δρώμενων στην περιοχή τόσο σε θέση προέδρου και Συμβούλου, όσο και στην αντιπολίτευση , σας παραθέτουμε το προφίλ του, έτσι όπως το αναπαράγουμε από το site (http://www.gargalianoionline.gr/?p=4617770)  του τελευταίου εκλογικού ενημερωτικού με το  βιογραφικό  του, για  τον συνδυασμό Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.
 
 " Γεννήθηκε το 1940 στο Σελλά Τριφυλίας και κατοικεί στην Κυπαρισσία. Είναι απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε διοικητής Αστυνομικών Τμημάτων, Διοικήσεων και Επιτελικών υπηρεσιών. Είχε εξειδικευθεί σε θέματα δημόσιας ασφάλειας και δίωξης ναρκωτικών. Υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί εικοσαετία, χρόνος που τον βοήθησε να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία περί τα αυτοδιοικητικά. Είναι έγγαμος εν χηρεία και πατέρας τριών παιδιών. Η κόρη του είναι αξιωματικός του Υγειονομικού Σώματος, ο γιός του υπηρετεί σε Ομάδα Προλήψεως-Καταστολής Εγκληματικότητας και ο μικρότερος γιός είναι Πολιτικός Μηχανικός και εργάζεται σε ιδιωτικό Τεχνικό Γραφείο. "

Mπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο Live Stream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )
 

Το ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG ΝΕWS NEMESIS, ευχαριστεί τον κύριο Βασιλόπουλο, για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και δημοσιεύσαμε σε τρία μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...