Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

MOY ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΙΔΕΑ.... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΑΡΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
O κύριος Σωτήρης Χριστοπουλος δωρητής της έκτασης που εγκατέστησε το πάρκο ο Όμιλος φίλων Αρκαδικού Ποταμού, στην περιοχή μεταξύ Δαρα και Σελλά στο σημείο που βρίσκεται ο παλιός νερόμυλος των Αργυροπουλαίων. Λιτή και απέριττη η παρουσία του κυρίου Χριστόπουλου ο οποίος νιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση που βοηθά στην ενσάρκωση του οράματος του Ομίλου, βάζοντας ένα λιθαράκι με την δωρεά της έκτασης η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς αλλά και αφετηρία ανάδειξης του Αρκαδικού ποταμού στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο!  Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων , αλλά με  πνευματικό ορίζοντα πέραν του τετριμμένου, καθώς αντιλαμβάνεται την σημασία και το σκοπό της προσπάθειας του Ομίλου, όσο κανένας άλλος!  Καταγόμενος από το πιο πάνω χωριό Δάρα, οι αναμνήσεις από την νεαρή ηλικία στη περιοχή  με την  τότε λειτουργία του νερόμυλου, είναι βαθιά χαραγμένες στο μυαλό του κύριου Χριστόπουλου που τον οδηγεί  πέραν της  συγκεκριμένης δωρεάς να  συμμετάσχει στις εθελοντικές προσπάθειες που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Αρκαδικού Ποταμού στην περιοχή.  Συγκεκριμένα στην διάνοιξη του μονοπατιού πάνω στο παλιό νεράβλακου, συναντήσατε τον κύριο Χριστόπουλο να συμμετάσχει στο εν λόγω έργο του Ομίλου  και βρήκαμε μια χρυσή ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά αλλά και να μας δώσει  χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω επισυναπτόμενο βίντεο.
 
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο LiveStream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...