Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ" ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΦΕΤΗΡΊΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΡΑΜΜΟΣ- (ΝΟΥΛΗΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΜΥΡΑΙΩΝ  & ΑΛΙΜΑΚΑΙΩΝ  «Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ»
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/9550-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Κυριακή 10-08-2014 και ώρα 9.30, είμασταν συγκεντρωμένοι στο πάρκο και κάτω από το κιόσκι του ομίλου φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού,  από όπου ξεκινήσαμε  αλλά και τερματίστηκε η  πεζοπορία που οργάνωσε ο όμιλος. Πλήθος κόσμου με θετική σκέψη και ενέργεια,  ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η όμορφη “περιπέτεια”. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την φάση εκκίνησης των συμμετεχόντων, καθώς και τις οδηγίες από τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού Τάκη Αδαμόπουλο,  για τη ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της πεζοπορίας. Επίσης, ο νεοεκλεγμένος Σύμβουλος τοπικής αυτοδιοίκησης και βασικός μέλος του Ομίλου Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει την επιτήρηση αλλά και σωστή καθοδήγηση του κόσμου στα μονοπάτια και της καθόδου του ποταμού, για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

Ο κύριος Τσαλαμανδρής κατά την έναρξη της πορείας δήλωσε χαρακτηριστικά:

 “ Για τον τόπο του,  να τον αναδείξει  ο καθένας πρέπει να κάνει ενέργειες να μαζεύει το σύνολο... για να τον αναδείξει. Και για τον τόπο του... κανένας δεν πρέπει να κάνει κριτική.. να προσφέρει εργασία είτε χειρονακτική είτε οικονομική, διαφορετικά είναι -ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ-”

Τέλος μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την πρώτη εικόνα και άποψη που σχημάτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου  Μυραίων και Αλιμακαίων «Η Περιστεριά»  κύριος  Ράμμος Αυγερινός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία αλλά και την ενεργή συμμετοχή την εν λόγο εκδήλωση.  

Ο κύριος Ράμμος μεταξύ άλλων τόνισε:
“ Έδωσα συγχαρητήρια στο πρόεδρο για την προσπάθεια που έχουνε κάνει.  “Μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.  Καθένας εάν βάλει ένα λιθαράκι, θα πάμε πολύ καλυτέρα!  “


Θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι ο Σύλλογος Μυραίων και Αλιμακαίων «Η Περιστεριά»,  είναι αδελφοποιημένος με τον Ομιλο Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού.
Mπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο Live Stream πάνω δεξιά τουBlog, με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...