Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ KΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΤΡΙΠΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ!

Κύριος Κώστας Πετρόπουλος
Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος
Ραπτόπουλο ( Τριπύλης) Τριφυλίας
Η βαρύτητα που προσδίδει η προσωπικότητα ορισμένων ανθρώπων σε γεγονότα, όπως αυτό που έλαβε χώρα στις 10 Αυγούστου,  στο πάρκο των φίλων Αρκαδικού ποταμού στην περιοχή Σελλά-Δάρα,  αν μη τι άλλο,  σηματοδοτεί την ιδιαιτερότητα και την μεγάλη σημασία που εμπεριέχεται στις εν λόγω  εθελοντικές δράσεις του Ομίλου φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού ποταμού στην περιοχή Τριπύλης.  Ο λόγος γίνεται,  για τον συντοπίτη κύριο Κώστα Πετρόπουλο, από το Ραπτόπουλο Tριπύλης! Συνταξιούχος συμβολαιογράφος πλέον, με τη μεγάλη εμπειρία και επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και με τη χρόνια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία του στην περιοχή της Αθήνας, προσέδωσε  με τη  συμμετοχή του στην εν λόγω εκδήλωση το περασμένο καλοκαίρι, ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά  και μεγάλη σημασία! 

 Ως εκ τούτου, η  παρουσία  του κυρίου Πετρόπουλου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά, καθώς αντιπροσωπεύει κατά κάποιο τρόπο το εξίσου με το Σελλά, μεγάλο κεφαλοχώρι της Τριπύλης, Ραπτόπουλο.  Εκτιμάται ότι, έχει ένα  ιδιαίτερο βαθύ νόημα, για τις   εκδηλώσεις που απαιτούν συναίνεση,  κοινό σχεδιασμό, αλλά και  ευρύτερη αποδοχή του κόσμου της περιοχής,  εν μέσω εξωστρέφειας,  από όλα τα όμορα χωριά της περιοχής Τριπύλης και δη τα κεφαλοχώρια που έχουν δεσπόζουσα θέση.  Ο κύριος Πετρόπουλος πάντοτε βρίσκεται κοντά στο τόπο καταγωγής του, και πάντα  είναι  αρωγός,  συμμετέχοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,  στις προσπάθειες βελτίωσης και ανάπτυξης τόσο της τοπικής κοινότητας, όσο και των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού Ραφτόπουλου. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τις δηλώσεις του κυρίου Πετρόπουλου στο Σελλά Μεσσηνίας Βlog News.

Εμείς θα επισημάνουμε  την χαρακτηριστική οπτική γωνία, που βλέπει την εξέλιξη των πραγμάτων στο ποτάμι καθώς, όπως τονίζει,  τα άτομα μελλοντικά θα αυξηθούν, διότι πολύς  κόσμος από την Κυπαρισσία και τα περίχωρα δεν το γνωρίζουν, αφού δεν έχουν έρθει ποτέ εδώ, και όταν έρθουν πρώτη φορά, στην συνέχεια  θα φέρουν και άλλους και άλλους… !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...