Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

O ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ: TOΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ( ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΩΝ
ΣΕΛΛΑ-ΔΑΡΑ
«Ο προορισμός είναι σκοπός, κρύβει όραμα, έχει προοπτική, είναι στόχος βαθύς και μακρινός». Mε τον κύριο Σταθόπουλο επιχειρηματία και  εκ καταγωγής από τους  Αρμενιούς Τριφυλίας, κατά την διάρκεια του  περασμένου Αυγούστου,  είχαμε προσωπικά εγώ  και ο Πρόεδρος του ομίλου φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού ποταμού, κ.  Τάκης Αδαμόπουλος, την ιδιαίτερη τιμή  και χαρά να τον φιλοξενήσουμε, αλλά και να τον ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στο πάρκο των Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού ποταμού, στην περιοχή Σελλά-Δάρα.  Η παρουσία του κυρίου Σταθόπουλου στο πάρκο της περιοχής Τριπύλης, αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά σε όλους εμάς που έχουμε αγκαλιάσει την ανάπτυξη και προβολή  της εν λόγω προσπάθειας.  Είναι προφανές ότι η προσέλκυση  επιχειρηματιών διεθνούς εμβέλειας, όπως του κυρίου Σταθόπουλου στην περιοχή, προσδίδει ιδιαίτερη αξία στον τόπο της Τριπύλης.  Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  ο κύριος Σταθόπουλος δραστηριοποιείται επιτυχημένα  στο χώρο του υγραερίου και γενικότερα του εμπορίου, τόσο στην Ελλάδα όσο σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.
Η συνάντηση  αποτέλεσε μια εξαιρετική αφορμή  και ευκαιρία παράλληλα να αναπτύξουμε μια άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα  συζήτηση, με κύριο θέμα  το πάρκο και τη δυναμική που προσδίδει στην περιοχή.  Μέρος της εν λόγω συζήτησης κατεγράφη και την επισυνάπτουμε παρακάτω με το αντίστοιχο βίντεο. Ο κύριος Σταθόπουλος ξεκινάει με μια απλή διαπίστωση… την οποία χρόνια τώρα την έχω εμπεδώσει πάρα πολύ καλά, καθώς κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης και εμπειρίας, που απέκτησα και αποκτώ ακόμα και τώρα, είχα αλλά και έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με επιτυχημένους επιχειρηματίες, μαθαίνοντας ανεκτίμητα πράγματα από αυτούς.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην την ακούσω  και πάλι και δη από έναν Τριφύλιο επιχειρηματία, δεδομένου ότι είχα μπροστά μου έναν ακόμη αυτοδημιούργητο επιτυχημένο συντοπίτη επιχειρηματία. Επομένως, ήταν αυτονόητο ότι η εμπειρία διαδραστικής επικοινωνίας στο ειδυλλιακό περιβάλλον του πάρκου με θέα τα δέντρα, το δάσος, το ποτάμι και τον νερόμυλο,  θα ήταν μοναδική!
Ο κύριος Σταθόπουλος είπε αυτή τη μαγική λέξη που την έχω ακούσει εκατοντάδες φορές….
 
«…………….Τόσο απλά είναι τα πράγματα………..»
 
Τόσο μικρό που είναι το όλον, αλλά είναι το όλον τόσο μικρό…..!!! Αν χωρούσε στα μάτια σου, αυτό που βλέπεις Εδώ… δεν έχεις τίποτα άλλο να λατρέψεις!
 
Πάμε στο εξωτερικό και δεν βλέπουμε τον χώρο δίπλα μας… Τόσα πράγματα!
 
Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο… Αυτό το ότι είναι γύρω  γύρω σε βουνά και ένα μικρό σημείο αναφοράς... τη δεντροφυτευσή σας…  είναι σημαντικό!!!.
 
Το ότι έχετε μια ποικιλία δέντρων, τα οποία θα μπορούσε κάθε σχολείο, κάθε Γυμνάσιο της περιοχής να τα δει…
 
Ο  κύριος Σταθόπουλος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Ομίλου, κύριο Αδαμόπουλο,  προτείνει!  (Το επιχειρηματικό δαιμόνιο  του κυρίου Σταθόπουλου ξεδιπλώνεται σιγά σιγά με ιδέες και προτάσεις  για την περαιτέρω δημιουργική προσέλκυση σε ένα σημαντικό και ευαίσθητο ακροατήριο, των  νεαρών και πολλά υποσχόμενων  συντοπιτών μας….)
 
Σε κάθε Γυμνάσιο, θα μπορούσε να δοθεί μισό στρέμμα επιπλέον και κάθε σχολείο να έρχεται να φυτεύει το δικό του δέντρο.. Να κάνεις τη νεολαία να έρχεται προς τα δω!
 
Μην περιμένεις πολλά πράγματα από το κράτος…  Η δική σου προσπάθεια και των ανθρώπων που δουλεύουν μαζί … τίποτα άλλο!
Απευθυνόμενος στη συνέχεια προς εμένα…. Συνεχίζει τις προτάσεις  που έχουν να κάνουν με τον Νερόμυλο των Αργυροπουλαίων, που βρίσκεται αντικριστά του πάρκου.
 
Και επειδή είμαι Μυλωνάς! (έχουμε κοινά στοιχεία, λοιπόν, από τους παππούδες μας)  Αν μπορέσετε αυτό τον νερόμυλο να τον κάνετε πραγματικότητα, έστω να υπολειτουργεί λιγάκι, να έρχεται ο κόσμος να το βλέπει… είναι η ιστορία μας. Αυτές οι παλιές οι πέτρες που κοιμούνται εκεί πέρα έχουν μια ιστορία... μια πολύ βαθιά ιστορία.. έχουν μνήμες... αυτές τις μνήμες πρέπει να τις μεταδώσετε και  τις μεταλαμπαδεύσετε στους άλλους.. αυτή είναι η ιστορία!
 
Θεωρώ ότι αυτό το παρκάκι  ίσως  να μην σημαίνει τίποτα..  ΟΛΟΙ μαζί  θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα…
 
ΑΥΤΌ το μεγάλο βήμα αργεί!
 
Δεν είναι τόσο εύκολο! Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί είσαστε αποκομμένοι  από τη θεωρητικά πολυκοσμία…  θα είναι μόνο οι εκλεκτοί που θα έρχονται, οι οποίοι γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν ..
 
Σημαντικό είναι!
 
Parties, μπάρμπεκιου για τη νεολαία.. άστους ελεύθερους, να αισθανθούν ότι  εδώ πέρα είναι κάτι δικό τους..
 
Ο κύριος Σταθόπουλος δεν προσδοκά και δεν πιστεύει στην κρατική αρωγή, παρά μόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία  και την αγάπη της δικής σας, των οικογενειών σας και των ανθρώπων που έρχονται λίγο λίγο…
 
Ο ένας θα φέρνει τον άλλον..Η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτό που λες στον άλλον.
 
Εκτιμά ότι έγινε ένα πρώτο μικρό, αλλά σημαντικό βήμα και η καινούργια γενιά θα κάνει το μεγαλύτερο.
 
Ο κύριος Σταθόπουλος εκτιμά ότι το χρονοδιάγραμμα θα πάρει χρόνο και αν δεν γίνει και κάτι άλλο στην περιοχή, από μόνο το πάρκο δεν αρκεί! Δεν υπάρχει περίπτωση από μόνο του να κάνετε τίποτα άλλο..  Θέλει και άλλες προσπάθειες..
 
Ο κύριος Σταθόπουλος με το ευρύ και επιχειρηματικό πνεύμα,  αλλά και τη διευρυμένη ξεκάθαρη αντιληπτικότητα που διαθέτει,…  βλέπει το σήμερα αξιολογεί και κάνει μελλοντική προβολή των τεκταινομένων στην περιοχή
 
Υπέροχη εμπειρία για όλους.
 
Ο κύριος Σταθόπουλος μοίρασε μαζί μας ένα κομμάτι του εαυτού του, των εμπειριών του, της δικής του αλήθειας. Ελπίζω να βοηθηθήκαμε και να χρησιμοποιήσουμε  στην καθημερινότητά μας μερικές από τις ιδέες και τις προτροπές του
 
Αν μη τι άλλο, οι απόψεις που αναπτύσσει θα πρέπει να κατανοηθούν σε όλο το βάθος και έκταση της σημασίας που εμπεριέχουν!  

Το ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS και ο Διαχειριστής του Βασίλειος Αργυρόπουλος ευχαριστεί για την εποικοδομητική, αλλά και διαφωτιστική συζήτηση με τον κύριο Σταθόπουλο και ευχόμαστε να τον έχουμε και πάλι μαζί μας, το ερχόμενο καλοκαίρι, στο πανέμορφο πάρκο της Τριπύλης στον Αρκαδικό ποταμό 

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον  επιχειρηματία κύριο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...