Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ!

Λευκή φαίνεται ότι θα είναι η πρωτοχρονιά στο Σελλά φέτος καθώς ο χιονιάς που εκδηλώθηκε από το πρωί της Τρίτης θα συνεχιστεί ακόμα σφοδρότερος το επόμενο 24ωρο με την ύφεση των φαινομένων να αναμένεται από το μεσημέρι της 1ης του μήνα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τους μετεωρολόγους.! Συγκεκριμένα, λίγες μόνο ώρες και πριν ο παλαιός ο χρόνος μας αποχαιρετήσει,  το αγαπημένο μας χωριό το Σελλά, ντύθηκε στα λευκά, καθώς το χιόνι σκέπασε τόσο τις βουνοκορφές, όσο βέβαια και τα σπίτια.  Η θερμοκρασία τείνει προς το μηδέν και μάλλον θα δούμε και αρνητικές τιμές κατά την διάρκεια της σημερινής νύχτας , καθώς σε όλη την διάρκεια της μέρας κυμάνθηκε πέριξ του 1,5 βαθμού κελσίου. !!
Ωστόσο, στο Σελλά το μεγαλύτερο πρόβλημα προέρχεται από τους ανέμους, καθώς η σφοδρότητα που τους διακρίνει,   έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους, αλλά και πολλές μικροζημιές. Όσον αφορά για την κακοκαιρία που πλήττει το σύνολο του ελλαδικού χώρου με χιονιά κλπ, ο γνωστός μετεωρολόγος Κολυδάς εξηγεί ότι οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν έρθει χιόνια «πολικής» προέλευσης από την Ουκρανία που πέρασαν από Βουλγαρία και εγκαταστάθηκαν στα Βαλκάνια την ώρα που ήρθε ένα χαμηλό βαρομετρικό από το νότιο Ιόνιο και εμπλούτισε με αρκετή υγρασία την περιοχή μας. «Έτσι οι θερμές μάζες ήρθαν σε αντίθεση με τις ψυχρές μάζες και δημιούργησαν χιόνι» καταλήγει στις εξηγήσεις στα μέσα πληροφόρησης, ο κ. Κολυδάς.

 
 

Η ομάδα του ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ BLOG NEWS-NEMESIS, ευχαριστεί θερμά και εύχεται ασφαλώς  καλή χρονιά στην κυρία Πόπη Τζάβαρη, η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παρέχει από την μια χρήσιμες πληροφορίες,  σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στο ΣΕΛΛΑ,  και από την άλλη να μας αποστείλει προς δημοσίευση  τέσσερις  όμορφες φωτογραφίες, από το ΣΕΛΛΑ,  κατά την τελευταία ημέρα του χρόνου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...