Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ !

 
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός(Πλάτων 427-347 π.Χ) Η ρήση διαχρονική και επίκαιρη πάντα. .Ξεκινήσαμε πριν από οκτώ χρόνια στη δημιουργία του ομίλου μας προκειμένου να προωθήσουμε την ιδέα δημιουργίας φράγματος στη μεγαλύτερη λεκάνη απορροής της Πελοποννήσου στη Τριπύλη συνολικής έκτασης 69.970 στρεμμάτων.
Παράλληλα με το κεντρικό μας στόχο να προστατεύσουμε τη ζωή στο ποτάμι και να προβάλλουμε τις ομορφιές  της Τριπύλης, πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι,  η άρση απομόνωσης αυτής της όμορφης αλλά καθημαγμένης περιοχής περνάει μέσα από τη δημιουργία φράγματος, γιατί αυτό είναι και το συγκριτικό της πλεονέκτημα.
Η δημιουργία φράγματος θα την απογειώσει οικονομικά ενώ παράλληλα θα προωθήσει το πλούτο της στη πεδινή Τριφυλία. Μέχρι ότου αυτό το όνειρο γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να προβάλλουμε τις απίθανες ομορφιές της με κεντρικό άξονα το ποτάμι αλλά και πανέμορφα δάση της τα βουνά της, το οικοσύστημα της που σπάνια συναντάς
Απευθύνουμε κάλεσμα σε αυτή τη μάχη προβολής σε όλους τους νέους για να δουν μία ημέρα τη Τριπύλη πόλο τουριστικής ανάπτυξης. Σε αυτή τη πανέμορφη περιοχή δεν ταιριάζει η εικόνα της εγκατάλειψης. Ο όμιλος μας μπήκε στη καρδιά του κόσμου. Με τη δημιουργία του πάρκου και τα απίθανα παραποτάμια μονοπάτια του πέτυχε μέσα σε ένα χρόνο να τα επισκεφτούν και να χαρούν τις ομορφιές τους πάνω από χίλια άτομα.
 
Δημήτρης Σταθόπουλος ( Δημοσιογράφος) &
Παναγιώτης Ντέντες ( Πάρεδρος Σελλά)
Σελλέικο γεφύρι- Ιανουάριος 2015
Αυτό το σφιχταγκάλιασμα της προσπάθειας μας , μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση και παράλληλα μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Τα μηνύματα τα ακούμε τις αντιδράσεις τις βλέπουμε και πιστεύουμε ότι τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι θα γίνει  ο ΧΑΜΟΣ στο ποτάμι. Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε στη γέφυρα Σελλά-Δάρρα το δημοσιογράφο κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ προκειμένου μαζί με το πάρεδρο του Σελλά Ντέντε να τον ξεναγήσουμε  στη Τριπύλη για το ρεπορτάζ του.
Παναγιώτης Ντέντες ( Πάρεδρος Σελλά) &
Δημήτριος Σταθόπουλος ( Δημοσιογράφος)
Περιοχή Αι Νικήτα Σελλά Μεσσηνίας
Ιανουάριος 2015
 

Δημήτριος Σταθόπουλος ( Δημοσιογράφος)
Μοναστήρι Αι Νικήτα Σελλά Μεσσηνίας ( Τριπύλη)
Ιανουάριος 2015
 
 
Πρόκειται για ένα αξιόλογο δημοσιογράφο που εργάζεται για τις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Εκτιμάμε ότι η προβολή της Τριπύλης μέσα από δύο μεγάλες  Αθηναϊκές εφημερίδες είναι καθοριστική .
 
Μαζί με τις καλλίτερες μου ευχές για το καινούργιο χρόνο.
Ο πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ  ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.
ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ
ΦΙΛΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΛΛΑ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS-ΝΕΜΕΣΙΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...