Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΣΕΛΛΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ!

Dr. Δημήτρης Π. Κουτσούλης, Μαιευτήρας
 - Χειρουργός Γυναικολόγος
Έντονη χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από χθες στην ευρύτερη περιοχή   της Τριπύλης , με όλα τα χωριά της ορεινής Τριφυλίας να  ντύνονται στα λευκά και δη στο χωριό μας το Σελλα . Ο αγαπητός μας γιατρός Δημήτριος Κουτσούλης στην σημερινή περιήγηση που πραγματοποίησε στην περιοχή Τριπύλης, μας έστειλε εντυπωσιακές εικόνες καθώς και ένα μικρό βίντεο από την κεντρική πλατεία του χωριού.








Το ιατρείο στο Σελλα
η πλακόστρωτη πλατεία μπροστά από το Ιατρείο

Το Σελλά πνιγμένο στο χιόνι! πανεμορφο
Ορατότητα  μηδέν, αλλά είναι μια ζωγραφιά
Το χιονι πυκνώνει...
Ξύλινη πινακίδα του Συλλόγου των Απανταχού Σελλαίων 
Η πινακίδα πνιγμένη στο χιόνι

Καταπληκτικό χιονισμένο δέντρο! 

Τα δέντρα ντύθηκαν στα λευκά! 

















Δείτε το βίντεο που μας απέστελλε προς δημοσίευση!



Ο Dr. Δημήτρης Π. Κουτσούλης, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, πέραν του ότι είναι ένα λαμπρός επιστήμονας που προσφέρει τις πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις του,  στην κοινωνία της Τριφυλίας και όχι μόνο, ασχολείται ενεργά και  με τα κοινά. Συγκεκριμένα είναι αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Τριφυλίας, μέσω του οποίου με οξυδέρκεια,  καινοτόμες ιδέες, εποικοδομητική και δημιουργική κριτική,  αλλά  και πάθος  για την πρόοδο  και εξέλιξη της περιοχής μας, προσφέρει ανεκτίμητο έργο και συνεισφορά στον τόπο.  Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι, η ορεινή Τριφυλία και δη η περιοχή Τριπύλης, εχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, καθώς ήταν η περιοχή που προσέφερε τις επιστημονικές γνώσεις στην εν λόγω τοπική κοινωνία, στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας,  ολοκληρώνοντας το Αγροτικό του, ως νέος τότε  Γιατρός!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS-NEMΕSIS, EΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...