Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΜΒΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ....

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (Α.Ν.Ε.Μ.Ο.- ΑΚΙΝΗΤΑ,ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ,ΜΕΤΟΧΕΣ,ΟΜΟΛΟΓΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ BULL MARKET ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
Oι παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές, συνεχίζουν να βρίσκονται σε κρίσιμα κομβικά σημεία με τις αγορές μετοχών να βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι αμερικανικοί δείκτες συνεχίζουν να καταγράφουν νέα υψηλά, με αποτέλεσμα να παρέχουν μια ανακλαστική στήριξη στους δείκτες παγκοσμίως. Ωστόσο, παραμένει η απόκλιση, που καταγράφεται μεταξύ των αμερικανικών χρηματιστηριακών δεικτών τόσο με τους ευρωπαϊκούς δείκτες, όσο και με τις αναδυόμενες αγορές. Οι υφιστάμενες σημαντικές μεταβολές που καταγράφονται, τόσο από τη μεγάλη πτώση του πετρελαίου, του χρυσού και των εμπορευμάτων , όσο και από τις γεωπολιτικές εντάσεις ενθεν και ενθεν, τη μεγάλη άνοδο του δολαρίου, την επικείμενη αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων, αλλά και την επιβράδυνση του πληθωρισμού, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού, σχετικά με την διατήρηση της υφιστάμενης bull market, καθώς και τεχνο-στατιστικά οι πιθανότητες ολοκλήρωσης του υφιστάμενου πολυετούς χρόνο κύκλου στις χρηματιστηριακές αγορές, δίνουν ακόμα ένα αβαντάζ στην σημασία της επισήμανσης χρονικού κομβικού σημείου.


Το άρθρο επιμελήθηκε ο Διαχειριστής του  Sella Messinias Blong News Nemesis- Περιοχή Τριπύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

Ο ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ_ ( ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ , Β ΜΕΡΟΣ )

H μεγάλη οικογένεια των Αργυραίων, στα σκοτεινά χρόνια της τουρκοκρατίας, στην περιοχή της Τριπύλης,   δεν ήταν και τόσο μεγάλη όσο εξε...