Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΠΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ....!


ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΙΠΥΛΗΣ -ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
To ΔΣ και ο οραματιστής ακούραστος « εργάτης» πρόεδρος  του ομίλου Τριπυλιωτών Φίλων του Αρκαδικού Ποταμού Τάκης Αδαμόπουλος , συνεπείς στο συστηματικό σχεδιασμό και όραμα για το Πάρκο Τριπύλης,  συνεχίζουν ακάθεκτοι  την σταδιακή υλοποίηση και εφαρμογή των όσων οραματίζονται ,   λαμβάνοντας  στην πρακτική εφαρμογή αυτών,   την ιεράρχηση και   την προτεραιότητα ! 

Η  βασική αρχή και διαδικασία  που ακολουθείται για τα όσα σχεδιάζει και εφαρμόζει ο Όμιλος, είναι πάντοτε εναρμονισμένα, συνδυασμένα αλλά  και συσχετισμένα, βάσει των οικονομικών και αντικειμενικών δυσκολιών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια.  ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, Ο  όμιλος  προχωράει ακάθεκτος στην ανάπτυξη του Πάρκου Τριπύλης,  με έργα που τα χαρακτηρίζουν τόσο η  χρηστικότητα όσο και  της βασικής υποδομής για την πορεία και εξέλιξης του.

Ως εκ τούτου, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες  τελειώνουν δύο σημαντικά έργα στο Πάρκο.

Το πρώτο έχει να κάνει με μια εξαιρετικά όμορφη και πλήρως εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο, γέφυρα  διάβασης πεζων. Σημειωτέον, θα πρέπει να τονιστεί  το γεγονός ότι,  η γέφυρα για λόγους ασφαλείας δεν λειτουργεί το χειμώνα,  παρά μόνο κατά  την περίοδο του  καλοκαιριού.

Το δεύτερο έργο , έχει να κάνει με μια πέτρινη μάντρα στην περίμετρο της πρόσοψης  και κάτω από το ομώνυμο κιόσκι, η οποία σε κάποια σημεία φτάνει ως και δυο μετρά. Η εν λόγω πέτρινη μάντρα, προσφέρει πέραν του καλλωπισμού, και την στήριξη στην πλευρά κάτω από το κιόσκι.

Συγχαρητήρια στο πρόεδρο και στο ΔΣ του Ομίλου!



Το άρθρο επιμελήθηκε ο Διαχειριστής του  Sella Messinias Blong News Nemesis- Περιοχή Τριπύλης.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...