Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟΣ..... ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ!

"... Ο Α' γραμματέας του Ομίλου Τριπυλιωτών Φίλων Αρκαδικού Ποταμού, διαχειριστής και ιδιοκτήτης  της υφιστάμενης ιστοσελίδας Βασίλειος Αργυρόπουλος ( Σελλά Μεσσηνίας), υπέβαλε προφορικώς,  αλλά και γραπτώς  , την παραίτηση,  από τον Όμιλο Τριπυλιωτών Φίλων του Αρκαδικού Ποταμού στο πρόεδρο στις 14/07/2017... " 
Ο γράφων,  μετά από τρία χρόνια συνεχούς και ανιδιοτελούς προσφοράς και υποστήριξης στον όμιλο, αποχωρεί και εκτιμά  ότι η παρουσία μου  στα τρία περίπου τελευταία χρόνια, μόνο προστιθέμενη αξία έδωσε και γι αυτό νιώθει ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση! 
Οι λόγοι παραίτησης αναφέρονται  στην επιστολή παραίτησης η οποία έχει σταλεί  στον πρόεδρο του ομίλου Τριπυλιωτών Φίλων του  Αρκαδικού Ποταμού.

Εύχομαι εγκάρδια και ειλικρινώς,    στον πρόεδρο και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και βέβαια σε όλα τα μέλη του ομίλου, να συνεχίσουν να βαδίζουν απαρέγκλιτα πάνω  στο αρχικό όραμα και στόχο, τα οποία τους ενέπνευσαν για  αυτό το όμορφο ταξίδι δημιουργίας και προσφοράς στην τοπική κοινωνία της περιοχής Τριπύλης ! 

Ευχαριστώ ιδαίτερα τον οραματιστή,  χαρισματικό και οξυδερκή  πρόεδρο του ομίλου Τάκη Αδαμόπουλο, για την αγαστή και αμφότερα δημιουργική συνεργασία, που είχαμε μέχρι πρόσφατα.  

Ο Διαχειριστής του Sella Messinias Blog News- Nemesis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

Ο ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ_ ( ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ , Β ΜΕΡΟΣ )

H μεγάλη οικογένεια των Αργυραίων, στα σκοτεινά χρόνια της τουρκοκρατίας, στην περιοχή της Τριπύλης,   δεν ήταν και τόσο μεγάλη όσο εξελ...