Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

 


Φίλες και φίλοι, με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Τριφυλίας αποφάσισε τη δημοτική αρχή που θέλει να τους εκπροσωπεί τα επόμενα πέντε χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους μας και τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θα την ανταποδώσουμε, όπως πάντα, με την ισχυρή τεκμηριωμένη παρουσία μας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας.
Συγχαίρω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για την εκλογή τους. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε από το δικό μας μετερίζι αφενός για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας και αφετέρου για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.
Συγχαίρω τον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη για την νίκη του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...