Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ!

ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΙΑΤΡΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 10-08-2014
(ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΣΕΛΛΕΙΚΟ) 
Η Κυπαρισσία είναι μια πόλη,  που δίνει την αίσθηση  σε όσους την παρατηρούν  , ότι περιμένει το κάτι..., για να αποδεσμεύσει την τεράστια ενέργεια που περικλείει και να αναπτυχθεί ραγδαία. Η πόλη με την  ανείπωτη  φυσική και ιστορική ομορφιά, διεκδικεί και δικαίως τον τίτλο της <<νύφης>> της Πελοποννήσου.  Είναι αυτονόητο για εμάς τους Τριφύλιους και δη τους κατοίκους στην  περιοχή Τριπύλης,  ότι  αποτελεί τον πυρήνα αλλά και το σημείο αναφοράς μας. Είναι προφανές ότι η πόλη έχει ανάλογα δεσμά με  την ορεινή Τριφυλία, καθώς έλκει συντοπίτες από όλες τις γύρω περιοχές, για να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και να μένουν μόνιμα στην πόλη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ως εκ τούτου, είναι αυτονόητο ότι σε εκδηλώσεις όπως αυτή που οργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Αρκαδικού ποταμού στην περιοχή Τριπύλης και συγκεκριμένα στο πάρκο μεταξύ Σελλά και Δάρα τον περασμένο Αύγουστο, να    συμμετέχουν  εξέχοντες   συντοπίτες από την Κυπαρισσία.   Όλο και περισσότεροι συμπατριώτες αντιλαμβάνονται την σημασία του ορεινού φυσικού πλούτου της περιοχής και  συμμετέχουν στα  events, που διοργανώνει  ο Όμιλος,  καθώς εμπνέονται από το όραμα και την προοπτική της ανάδειξης του φυσικού πλούτου της ορεινής Τριφυλίας.  Ο λόγος για την κυρία Ελένη Μπέλλου ( Ιατρό Ωτορινολαρυγγολόγο   με  έδρα την  Κυπαρισσία), καθώς τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγό της,  κύριος Σταθόπουλος (επίσης Ιατρός -Ορθοπεδικός ), αποτελούν σημαντικά και εξέχοντα μέλη του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού ποταμού τα τελευταία χρόνια. Η πεζοπορία στα νέα μονοπάτια, αλλά και η κατάβαση του Αρκαδικού ποταμού στην περιοχή Σελλά ( τοπωνύμιο Σελλεικο), αποτέλεσε ένα ευγενές κίνητρο για μέλη και μη να συμμετάσχουν σε αυτό το φυσιολατρικό γεγονός που έλαβε χώρα στην ορεινή Τριπύλη το περασμένο καλοκαίρι. Ως εκ τούτου,  συναντήσαμε την κυρία Μπέλλου στην εκδήλωση και δη κατά την διάρκεια της κατάβασης, καθώς την είδαμε  να διασχίζει με άνεση τον ποταμό.  Οι δυσκολίες των λιμνών, οι μεγάλες πέτρες, και το δύσβατο ορισμένων σημείων, δεν  πτόησαν στο ελάχιστο το ηθικό και κράτησαν  διάθεση και θετική ενέργεια σε εγρήγορση με αποτέλεσμα   να απολαμβάνει μαζί με όλους τους άλλους συμμετέχοντες, τις ομορφιές που διαθέτει η περιοχή της Τριπύλης. 
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε  την  κυρία Ελένη Μπέλλου, να εκφράζει την  χαρά αλλά και τον θαυμασμό  για τον Αρκαδικό ποταμό στην κάμερα του ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS-ΝΕΜESIS. 
  
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο LiveStream πάνω δεξιά του Blog, με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...