Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ -- Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας, ώστε αυτή να μετατραπεί σε δύναμη για εμάς και την Τριφυλία

 


Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες, ο τόπος που επέλεξα να ζήσω μετά το πέρας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα ως αξιωματικός, είναι η γενέτειρά μου η Κυπαρισσία, είναι η Τριφυλία.

Ως ενεργός πολίτης έχω την ηθική υποχρέωση να συμβάλλω από οποιαδήποτε θέση βρίσκομαι, στη πρόοδο και ανάδειξη του τόπου μας.

Με οδηγό τις σκέψεις αυτές, δέχθηκα την τιμητική πρόταση από την υποψήφια Δήμαρχο κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου που τυγχάνει να μας συνδέει κοντινή συγγενική σχέση, να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

-Φίλες και φίλοι, η Τριφυλία είναι ο τόπος μας και επειδή στους ίδιους δρόμους περπατάμε, στα ίδια μέρη συναντιόμαστε, δεσμευόμαστε... απέναντί σας, να είμαστε εδώ για ένα Δήμο ενωμένο, να είμαστε εδώ πρώτα για το πολίτη και τις ανάγκες του.

 Ο τόπος μας δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στάσιμος.

Να είστε βέβαιοι ότι εμείς, θα υπηρετήσουμε την Τριφυλία και τους πολίτες της με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, ήθος, ευπρέπεια, εργατικότητα και δυναμισμό, ώστε να πετύχουμε αυτό που αξίζει σε όλους μας.

Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας, ώστε αυτή να μετατραπεί σε δύναμη για εμάς και εμείς με τη σειρά μας να είστε σίγουροι την εμπιστοσύνη αυτή θα την επιστρέψουμε σε όλους τους συνδημότες μας, υπερπολλαπλάσια...

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους.

Νίκος Αργυρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...