Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: «Παράσταση Νίκης από το Κοπανάκι με ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Δ.Ε Αετού» [εικόνες – βίντεο]

 


Καταχειροκροτούμενη απόψε στην πρώτη κεντρική προεκλογική της ομιλία , στο Κοπανάκι η Χάιδω Παναγιωτοπούλου μίλησε για το ολοκληρωμένο σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Αετού , η οποία είναι παραμελημένη από την παρούσα Δημοτική Αρχή και η οποία έχει ακόμα  παρά πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες.

Η κα. Παναγιωτοπούλου απάντησε στο ερώτημα γιατί συνεργάστηκε με τον κ. Λεβεντάκη λέγοντας: Το ερώτημα που τεχνηέντως καλλιεργείται είναι γιατί συνεργάστηκα με το κ. Λεβεντάκη σε συνδυασμό με τον ισχυρισμό της δημοτικής αρχής ότι δεν μπόρεσε να κάνει έργα, διότι δεν της το επέτρεπε η στάση της αντιπολίτευσης. Πριν απαντήσω επί της ουσίας θέλω να καταδείξω ότι η τοποθέτηση αυτή αποτελεί ωμή παραδοχή απραξίας, αδράνειας, στασιμότητας και δυστυχώς ανικανότητας.

Πάμε τώρα να δούμε για ποιο λόγο συνεργάστηκα με την δημοτική αρχή και αν όντως ισχύουν τα λεγόμενα για τη στάση της αντιπολίτευσης, στο μέτρο που αφορά στη δική μου παράταξη. Για μένα κάθε ψήφος είναι εντολή, εντολή δημιουργίας και όχι εντολή στείρας σύγκρουσης. Αυτό λοιπόν, που με οδήγησε στο να συνεργαστώ ήταν κυρίως η εντολή που πήρα από τους ψηφοφόρους μου να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Τριφυλία μας, ο σεβασμός μου στη βούληση της πλειοψηφίας των συνδημοτών μου, σε συνδυασμό, με το γεγονός ότι ο κ. Λεβεντάκης δεν είχε δοκιμαστεί και δεν έβλεπα το λόγο να μην συνεργαστώ μαζί του. Αυτό καταδεικνύει την αγνότητα της σκέψης μου, την αγάπη μου για τον τόπο μου και το σεβασμό μου στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Δεν μετανιώνω στιγμή για την επιλογή μου αυτή, διότι η παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα είχε θετικό πρόσημο και κυρίως είχε αντίκτυπο σε όλους εσάς. Για να μην σας κουράσω και να μην περιαυτολογώ, πέρα από την επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων της καθημερινότητας, κατά την ολιγόμηνη συνεργασία μου, ήταν καθοριστική η συμβολή μου για την ολοκλήρωση του έργου της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας καθώς και για τη δημιουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σιδηρόκαστρο. Όμως σύντομα κατάλαβα ότι οι πρακτικές της Δημοτικής Αρχής και ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας του Δήμου Δεν ταίριαζε με τις αρχές, τις αξίες και το όραμα που έχω για τον τόπο μας και κατάλαβα ότι η προσφορά μου θα ήταν μεγαλύτερη από την θέση της αντιπολίτευσης. Και ναι έδωσα μάχες στα δημοτικά συμβούλια – παρωδίες με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής και χωρίς να αναφερθώ ποτέ επί προσωπικού, πάντα σε πολιτικό επίπεδο και μόνο παρά τις πολλαπλές επιθέσεις που δέχθηκα :

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ

ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Πέρα από τα παραπάνω, η εμπειρία αυτής της συνεργασίας με οδηγεί σήμερα

σε δημιουργική και όχι στείρα κριτική,

γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτά που λέω βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα,

γεγονός που καθιστά την ανάγκη αλλαγής της δημοτικής αρχής επιτακτικότερη.

Όμως φίλες και φίλοι οι ομιλίες αυτές δεν γίνονται για να τη λέμε ο ένας στον άλλον, ούτε να απαντάμε σε αίολα επιχειρήματα, διότι σημασία δεν έχει τι λέμε αλλά σημασία έχει τι κάνουμε, πως το κάνουμε και τι δημιουργούμε μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο και χωρίς επίκληση στη θεά τύχη.

Κλείνοντας είπε με έμφαση:

«ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» αναλύοντας τις προγραμματικές αρχές και θέσεις της για το μέλλον της Τριφυλίας και  πιο συγκεκριμένα της Ενότητας του Αετού. 

Δείτε εικόνες και βίντεο της ομιλίας:











Souece : https://www.gargalianoionline.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...