Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

O "ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!


κυρίες Θεοδωροπούλου και Αδαμοπούλου
Καμία προσπάθεια σε οποιαδήποτε τομέα δεν θα μπορούσε να ήταν επιτυχημένη, εάν δεν βάλει  << ένα χεράκι>> και το γυναικείο φίλο. Έτσι και στον Όμιλο Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού, οι γυναίκες μέλη και φίλοι προσκείμενοι στον όμιλο προσφέρουν τα μάλα στο ευγενές αυτό έργο των φυσιολατρών της περιοχής που στόχο έχουν την ανάδειξη στο σύνολο του Αρκαδικού ποταμού,  τόσο από τις πηγές στο Λατζονάτου,  όσο μέχρι  τις εμβολές στον Κυπαρισσιακό κόλπο στο Καλονερό. Συγκεκριμένα το πάρκο στην περιοχή Σελλά με Δάρα ( τοπωνύμιο περιοχή Σελλέικο Ποτάμι), χρειάζεται όπως είναι φυσικό την συντήρηση του, καθώς πέραν των άλλων εργασιών το πότισμα των δέντρων την καλοκαιρινή περίοδο είναι επιβεβλημένη. Να θυμίσω το γεγονός ότι  ο πρόεδρος Τάκης Αδαμόπουλος, μας είχε τονίσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνάντηση μας,  ότι δεν θέλει να τοποθετήσει αυτόματα ποτίσματα, για τον απλούστατο λόγο! Στόχος είναι να υπάρχει ενεργή συμμετοχή των μελών φίλων, έτσι ώστε να νιώθουν την χαρά της συμμετοχικής δράσης.


Bάσω Τζώρτζη και Μαίρη Παναγιωτοπουλου
στα αριστερά της φωτογραφίας
Ως εκ τούτου, τον μήνα Ιούλιο ο πρόεδρος μαζί τις κυρίες Μαίρη Παναγιωτοπούλου και Βασιλικη Τζώρτζη, από το Σελλά αλλά και πολλών άλλων αγαπητών συντοπιτών μας, πραγματοποίησαν τις σχετικές εργασίες που αφορούσαν το πότισμα των οπωροφόρων αλλά και αρκετών σπάνιων δέντρων που έχουν φυτευτεί στο πάρκο.  Την  προσφορά της συμμετοχικής δράσης των παραπάνω συμπατριωτών μας, ο όμιλος την εκτιμά ιδιαιτέρως, καθώς  η συμμετοχή του γυναικείου πληθυσμού στην εν λόγω προσπάθεια, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή. Ωστόσο, η συμμετοχική δράση δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το γεγονός. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο η Ντινα Αδαμοπούλου και η κυρία Θεοδωροπούλου, παρέχουν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση την υποστήριξη όσων αφορά το φαγητό κλπ.  σε όλες τις εξορμήσεις του Ομίλου. Η κυρία Θεοδωροπούλου, αναφέρει σχετικά ότι αυτό που γίνεται στον όμιλο την συναρπάζει και της αρέσει  πάρα πολύ!

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ο μεράκι, η αγάπη και η χαρά που βιώνουν τα μέλη του ομίλου είναι ανείπωτη!


 

 
Mπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο Live Stream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...