Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έστειλε από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους η Χαίδω Παναγιωτοπούλου στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου

 


ΜΕ ασφυκτικά γεμάτα το εκλογικά κέντρα σε ΦΙΛΙΑΤΡΑ και Γαργαλιάνους το Σαββατοκύριακο , η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου εγκαινίασε την αυλαία για την εκλογική μάχη στο κέντρο της πόλης των Φιλιατρών και στους Γαργαλιάνους.

Παρουσία πλήθος κόσμου, η υποψήφια δήμαρχος, και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια ζήτησε καθαρή εντολή από τους πολίτες. 



Ισχυρό Μήνυμα με αποδέκτες τους πολίτες που καλούνται να ψηφίσουν για το μέλλον!

Η πραγματική αλλαγή δεν αφορά το κομμάτι των υποδομών και των αναπτυξιακών έργων αλλά και αλλαγή σε νοοτροπίες και στόχους.

Αλλαγή δεν είναι ο συγκεντρωτισμός

Αλλαγή δεν είναι η ανάσταση πολιτικών και πεπραγμένων που κρίθηκαν στο παρελθόν.

Αλλαγή δεν είναι ο εκφοβισμός και ο μισογυνισμός.

Η αλλαγή έρχεται μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα που βασίζεται στον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε μια κοινωνία που τον αφήνει πίσω.

Η Χάιδω δεν ήρθε για να επωφεληθεί προσωπικά, δεν το έχει ανάγκη, έχει μια λαμπρή καριέρα και μια κοινωνική πορεία με αξίες.

Δεν είναι η Παναγιωτοπούλου αλλά η Χάιδω όπως την αποκαλούν με το μικρό της όλοι.

Η Χάιδω που κοιτάει στα μάτια όλους τους πολίτες χωρίς μίσος και εγωισμό…τόνισαν συνεργάτες της. Τέλος αναφέρθηκε σε πολλά τοπικά θέματα. 







Source : https://kyparissiagr.blogspot.com/2023/09/blog-post_318.html?m=1&fbclid=IwAR1nER4yvl-yx43-vk8JF6R7Rekznsn5T1xOn9Huu95RoePLZbPRhVr51xs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...