Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Το καράβι της Τριφυλίας μας ξεκίνησε, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί!



Παντού άνθρωποι, πόσες κρυμμένες πληγές και άνθρωποι γεμάτοι ρωγμές άραγε; 

 Παντού κριτικές και θεωρίες, από τους ίδιους, για το δικό τους μόνο παιχνίδι. Λυσσαλέα αγωνίζονται οι βολεμένοι και τηλωμένοι, μην χάσουν τα προνόμια τους και ανατείλει το φως της ελπίδας και της ζωής για όλους, στην Τριφυλία μας. 

Μπροστά στης ντροπής τα σβηστά φώτα του κάστρου Κυπαρισσίας, δείχνουν με το δάκτυλο τους το ελάφι και λένε, να ένα άλογο. Και οι πολλοί των συνειδήσεων, παραδομένοι, αισθάνονται ενοχές, ντρέπονται να πουν κάτι, μήπως τους χλευάσουν, λες να είναι αλήθεια άλογο αναρωτιούνται; Παντού ψεύτες, που προδίδουν υποσχέσεις, κρυμμένοι στα σκοτάδια του ΕΓΩ τους. 

Μην φοβάστε, φίλοι μου, το καράβι της Τριφυλίας μας ξεκίνησε, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί, να γίνουμε ένα, για τον ίδιο σκοπό, να φέρουμε το μέλλον, τις χαμένες αρετές μας και την ανθρωπιά, το χρωστάμε στην Τριφυλία μας. Χά'ι'δω, ευλογημένη από τον Θεό, συνέχισε τον περήφανο και τίμιο αγώνα σου. Δεν είναι αγώνας μόνο δικός σου, είναι αγώνας γιά όλους μας, γιά το μέλλον των παιδιών μας και της Τριφυλίας μας.

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό 
«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...