Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

 


Αγαπητοί συμπολίτες μας, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου του Αντωνίου και της Μαρίας ως υποψηφίου στη Δ.Κ Κυπαρισσίας της Δ.Ε Κυπαρισσίας.

Σας παραθέτουμε ακολούθως την ανακοίνωση συνεργασίας του Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου :
Αγαπητοί μου Συμπολίτες Τριφύλιοι , Συντοπίτες μου Κυπαρίσσιοι ,
Πιστός στις αρχές μου με συνέπεια και ευθύνη απέναντι σας , πιστεύοντας ακράδαντα στο ΟΡΑΜΑ της υποψήφιας Δημάρχου κ. Χάιδως Παναγιωτοπούλου , πεπεισμένος πως ΜΟΝΟ αυτή μπορεί να φέρει την Τριφυλία μας εκεί που της αξίζει
και με ταπεινότητα παραμερίζοντας κάθε ιδιοτέλεια , θέτω υποψηφιότητα στην Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας εκεί που η καρδιά μου χτυπά και ο συνδυασμός «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» με χρειάζεται περισσότερο!
Στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα στους συνυποψηφίους των Δημοτικών τοπικών κοινοτήτων , στους υποψηφίους Προέδρους των παραμελημένων χωριών της Τριφυλίας μας ότι το όραμα της Υποψηφίας Δημάρχου μας , για πλήρη συνεργασία σε όλους τους τομείς , μέσα από τη συμμετοχή και τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους Προέδρους , θα γίνει πραγματικότητα.
#Όλοιμαζίμπορούμε με επικεφαλή μια ΑΞΙΑ και ΙΚΑΝΗ γυναίκα , πάμε να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε τις πόλεις και τα χωριά της Τριφυλίας ,να πάρουν ότι τους αξίζει και να ξεφύγουν από το μαρασμό του τόπου μας.
Με εκτίμηση ,
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος
Υποψήφιος για τη Δ.Κ Κυπαρισσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...