Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Αγαπητοί μας συμπολίτες, έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα του κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου του Κωνσταντίνου και της Ελένης το γένος Τζανέτου, ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, είναι πτυχιούχος του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α).

Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια διακρίθηκε και ξεχώρισε με τη δράση του ως Πρόεδρος των φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) και πρώτος εκλεγμένος εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε Γυμνάσια και Λύκεια, Αθηνών, Μεσσηνίας και Τριφυλίας.
- Εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, (Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε) Μεσσηνίας που καλύπτει την περιφέρεια της Τριφυλίας και της Δυτικής Πυλίας, ήτοι όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια, από το Δώριο έως τη Μεθώνη, για επτά (7) έτη από το έτος 2001 έως και το έτος 2013.
- Εκλέγεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών στις πρώτες θέσεις.
- Διετέλεσε Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας από το έτος 2013 έως το έτος 2016.
- Ανασυγκρότησε και οργάνωσε τους παιδικούς σταθμούς όλης της Τριφυλίας από το Κοπανάκι έως τους Γαργαλιάνους, αξιοποιώντας στο έπακρο το Ε.Σ.Π.Α και τις κρατικές επιχορηγήσεις, τα έτη 2013 – 2014. Καθιέρωσε δωρεάν παιδικούς σταθμούς στην Τριφυλία, από τους λίγους Δήμους σε όλη την Ελλάδα.
- Τα έτη 2015-2020 διετέλεσε, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας εκλεγμένος ομόφωνα δύο φορές από τη Λιμενική Επιτροπή. Είχε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Τριφυλίας. για την αποκατάσταση του Λιμένα Κυπαρισσίας και της Μαραθούπολης.
- Είναι παντρεμένος με τη Δώρα Πολυζωγοπούλου, προϊσταμένη του Παθολογικού Τομέα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Πορφυλένια, νέα Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και την Ευγενία, πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Σ.Ο.Ε)

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...