Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Γιατί με τη Χάιδω Παναγιωτοπουλου ( Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, με την παράταξη “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” , Κωνσταντίνου Αρβανίτη )

 


Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, με την παράταξη “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” , Κωνσταντίνου Αρβανίτη


Γιατί με τη Χάιδω Παναγιωτοπουλου


Όταν έχεις αποφασίσει να ζήσεις σε έναν τόπο, να δημιουργήσεις και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου , επιθυμείς ο τόπος αυτός να είναι όσο γίνεται καλύτερος, σύγχρονος και με ανθρώπινο πρόσωπο.


Το θετικό αυτό προφίλ, επιτυγχάνεται με τα έργα, τις υποδομές, την οικονομική εξυγίανση, την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να αλιευσει ο Δήμος από τα Ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.


Η υποψήφια Δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου και οι συνεργάτες της, έχουν ένα συνεκτικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για το Δήμο Τριφυλίας, που 4 χρόνια τώρα δυστυχώς χάνει συνεχώς ευκαιρίες και έχει παραμείνει σε μια απλή διαχείριση χωρίς όραμα για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.


Τουρισμός , πρωτογενής τομέας, υποδομές, καθημερινότητά, πάσχουν δυστυχώς και επηρεάζουν δυσμενώς την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Τριφυλίας, που έχει όλα τα πλεονεκτήματα που απαιτούνται για να βελτιωθεί το επίπεδο ζωής των πολιτών και να ενισχυθεί η απασχόληση.


Έχουμε το όραμα, τις γνώσεις, το μεράκι και θα αλλάξουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας .

Με μπροσταρισσα τη Χάιδω,.που ξέρει να δίνει μάχες, θα πετύχουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας και θα δώσουμε ευκαιρίες στους νέους μας ,να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους .


Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...