Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ

Αγαπητοί μας συμπολίτες, σας ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου του Αντωνίου και της Μαρίας για τη Δ.Ε Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας. Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος έχει υπηρετήσει με ζήλο και αυτοθυσία την Πυροσβεστική Υπηρεσία για 30 χρόνια, (Αθήνα-Ελευσίνα-Γαργαλιάνοι-Κυπαρισσία), από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Με δική του πρωτοβουλία και προσωπικό αγώνα συνήργησε στα μέγιστα για την δημιουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυπαρισσίας χωρίς ποτέ να αναφερθεί τίποτα, λόγω της ταπεινότητας που τον διακρίνει. Είναι γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ Τριφυλίας και έχει πλούσια δράση με την ενεργή συμμετοχή του κυρίως σε αθλητικούς αλλά και σε κοινωνικούς συλλόγους. Συγκεκριμένα ήταν:

- ποδοσφαιριστής, προπονητής και στη συνέχεια γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας (Α.Ο.Κ).
- ποδοσφαιριστής της ομάδας των Γαργαλιάνων «Τέλος Άγρας».
-προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας «Νίκης Πλάτης».
-είναι γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλους είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Υπερήφανος για την οικογένεια του και για την καταγωγή του από τη ορεινή Λεντεκάδα του Δήμου Τριφυλίας συστρατεύεται μαζί μας.

Καλή Επιτυχία !

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...