Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

 

✔️Ο Δήμος, για να διοικηθεί σωστά, απαιτεί συλλογικότητα, απαιτεί συνεργασίες απαιτεί συναινέσεις. Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία της διοίκησης. Οφείλουμε να έχουμε συνεργάτες τους προέδρους τον δημοτικών κοινοτήτων, τα κοινοτικά συμβούλια, τους αντιδημάρχους, να συγκαλούνται συμβούλια με τις τοπικές κοινότητες ανά δημοτική ενότητα, να μεταβιβαστούν αρμοδιότητες στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, να τους δοθεί η πάγια προκαταβολή, να επιλέξουμε επιστημονικούς και εξωτερικούς συνεργάτες με ειδικές γνώσεις ανά τομέα.

🔻Πράγματι, ο Δήμος μας είναι πολύ μεγάλος. Απαιτείται νέα Φιλοσοφία Διοίκησης! Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι, τρεις Δημοτικές Ενότητες, τρεις τ. Δήμοι, τρεις πόλεις, τρεις πρωτεύουσες, τρία σχέδια, τρία στοιχήματα. Άλλες τρεις Δημοτικές Ενότητες τ. Δήμοι, Αυλώνας, Αετού, Τριπύλης, άλλα τρία σχέδια, άλλα τρία στοιχήματα της ιστορίας μας, της λαϊκής μας παράδοσης, της ορεινής ομορφιάς μας, του πολιτισμού μας.

➡️Αυτόν τον Δήμο έχουμε, σε αυτόν τον Δήμο διεκδικώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και αυτόν θα κληθώ αύριο να διοικήσω και να πάω μπροστά να προλάβω το παρόν και να τον οδηγήσω στο μέλλον.

✊ Όχι, όμως, μόνη μου. Με τους άξιους συνεργάτες μου. Με συνεργάτες μου τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Με μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε όλα τα τοπικά συμβούλια και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, που τους θέλω συνεργάτες μου σε όλα τα επίπεδα. Με ειδικούς συνεργάτες στον Δήμο, αλλά επιστημονικά καταρτισμένους, όχι μόνο δίπλα μου, αλλά και δίπλα στους προέδρους των κοινοτήτων. Η διάχυση αρμοδιοτήτων και η συνεργασία με τις 52 κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη!

🔸Χάιδω Παναγιωτοπούλου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Τριφυλία Πρωταγωνίστρια, δημοτική σύμβουλος και εκ νέου

 Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας ✌️
Τριφυλία Πρωταγωνίστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...